Omslag afbeelding

Over YoWorkwear

YoWorkwear is specialist in bedrijfskleding, werkkleding en andere beschermingsmiddelen. Als specialist investeren wij veel tijd in onze productkennis. Uw voordeel is dat u een goed advies kunt krijgen welke kledingstukken passen bij uw vakgebied en gebruik. Voor een optimale bescherming en draagcomfort! Om een duidelijk aanbod te kunnen bieden werken wij met een selectief aantal gerenommeerde merken. Met ons samengestelde assortiment hebben wij als doel om voor vrijwel elk vakgebied, werkomstandigheden en budget een passende outfit te kunnen bieden. Voor bedrijven, zzp’ers en klussers!

Showroom

Liever persoonlijk contact? In Sneek hebben wij onze showroom waar wij u graag helpen aan een juiste outfit. Hier hebben wij een ruime voorraad van ons kernassortiment zodat u direct aan het werk kunt met een nieuwe outfit. Daarnaast is er een aanbod met showmodellen om bijvoorbeeld een kledinglijn voor uw bedrijf samen te stellen. Om vervolgens de gewenste bedrukking of borduring te kiezen.

Bedrukken & Borduren

Wij kunnen uw kleding voorzien van een professionele bedrukking of borduring. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote aantallen te verwerken. Kwaliteit en snelheid staan voorop bij het bedrukken en borduren. Voor de productie ontvangt u altijd een duidelijke drukproef voor een duidelijk beeld van het eindresultaat. Twijfel over het ontwerp en de kleurencombinatie? Wij helpen u graag bij ontwerpen.

We zien u graag terug in onze showroom!

Met vriendelijke groet,

Team YoWorkwear

Louke Koopman.png

Louke Koopman

Directeur en eigenaar

Aline de Haan.png

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel medewerker

Marcha Lebert.jpg

Marcha Lébèrt

Commercieel medewerker

Ewoud Rijpkema.png

Ewoud Rijpkema

Communicatie en vormgeving

Direct contact opnemen?

Bekijk ons assortiment