Omslag afbeelding

Wij zijn YoWorkwear.nl

YoWorkwear is specialist in bedrijfskleding, werkkleding en andere beschermingsmiddelen. Als specialist investeren wij veel tijd in onze productkennis. Uw voordeel is dat u een goed advies kunt krijgen welke kledingstukken passen bij uw vakgebied en gebruik. Voor een optimale bescherming en draagcomfort! Om een duidelijk aanbod te kunnen bieden werken wij met een selectief aantal gerenommeerde merken. Met ons samengestelde assortiment hebben wij als doel om voor vrijwel elk vakgebied, werkomstandigheden en budget een passende outfit te kunnen bieden. Voor bedrijven, zzp’ers en klussers!

Wij kunnen uw kleding voorzien van een professionele bedrukking of borduring. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote aantallen te verwerken. Kwaliteit en snelheid staan voorop bij het bedrukken en borduren. Voor de productie ontvangt u altijd een duidelijke drukproef voor een duidelijk beeld van het eindresultaat. Twijfel over het ontwerp en de kleurencombinatie? Wij helpen u graag bij ontwerpen.

YoWorkwear

YoKado

YoWorkwear.nl is een onderdeel van YoKado.nl

Als hardwerkend en familiaal team (van zowel YoKado.nl enYoPromo.nl, als YoWorkwear.nl en YoBedankt.nl) zijn wij dagelijks hard aan het werk om passende geschenken op maat te creëren. Passende geschenken die volledig aan jouw wensen voldoen! Zo maken we jouw collega's, werknemers en/of relaties blij: en daar houden we van! Onze vaste kern bestaat uit bekende gezichten die gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring bezit. Deze ervaringen zetten we in om de mate van klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog te houden.

Lees hier meer over YoKado.nl

Direct contact opnemen?

Bekijk ons assortiment